Cele mai performante telefoane mobile din lume

Avand in vedere ca telefonul mobil este unul dintre cele mai utilizate invetii din lume va trebui sa luam in calcul si cateva aspecte importante atunci cand ne achizitionam unul. De exemplu, ecranul acestora se poate sparge la cel mai mic impact si va trebui sa apelam la un ServiceGSM.ro pentru inlocuirea display-ului sau touchscreen-ului . Desigur, odata ce dorim sa cumparam un telefon mobil va trebui sa ne uitam si peste alte specificatii tehniceĀ  cum ar fi procesorul, memoria ram, capacitatea de stocare, etc. In cele mai multe cazuri sistemul de operare este unul din motivele pentru care achizitionam un smartphone de la un brand anume.

Desigur, la fel si aceste softuri preinstalate cu care device-ul este comercializat pot sa aiba mici erori si astfel, suntem nevoiti sa apelam la un Service GSM pentru remedierea lor. Nu trebuie privim ca pe o problema majora acest lucru, la fel putem spune si despre operatiunea de inlocuire display cu touchscreen Lenovo fie modelul S660 sau S850. Deci, nu va faceti griji, cautati doar Service-ul GSM potrivit care sa se ocupe de reparatia telefonului si inlocuirea display-ului cu touchscreen la telefonul dvs mobil Lenovo.

Anii au trecut, tehnologia a avansat, companiile producatoare de dispozitive sunt intr-o concurenta continua si asta nu ne face decat sa ne bucure deoarece avem de unde alege un device pentru necesitatile noastre.

e_1_flat_pcIn topul clasamentului regasim ultima inovatie a celor de la Samsung, Galaxy S6, care este propulsat de un procesor Quad-Core, display de 5.1-inch Super AMOLED cu protectie Corning Gorilla Glass 4, Acumulator 2550 mAh si sistem de operare Android.

iPhone 6 review (112)-970-80Pe locul secund este clasat smartphone-ul companiei Apple, iPhone 6. Lansarea acestuia a fost asteptata cu mult entuziasm din partea consumatorilor si se pare ca nu a fost pe masura asteptarilor avand in vedere pozitia pe care a obtinut-o in urma sondajelor de opinie si a vanzarilor.

In acest clasament se mai regasesc telefoane precum HTC One M9, LG G3, Sony Xperia Z3, Nexus 6. Fiecare dintre ele a venit cu ceva nou si asta ne-a facut sa nu ne gandim prea mult la bugetul pe care trebuie sa-l alocam daca ne dorim sa cumparam unul. In cele mai multe cazuri caracteristica cea mai importanta pentru consumatori este chiar dimensiunea ecranului. Multi isi doresc ca display-ul telefonului lor Lenovo sa fie de mari dimensiuni pentru a putea naviga pe facebook sau youtube cu usurinta.