Cum sa instalezi un joc pentru Windows pe telefonul cu Android

Pentru experientele unice pe care le putem trai odata cu jocurile video de pe telefonul nostru mobil este necesar un display Sony cu o dimensiune considerabila. La multe dintre aceste ecrane pot surveni fisuri si trebuie sa inlocuim display-ul telefonului Sony, dar pentru aceasta problema trebuie sa apelam la un ServiceGSM.ro cu cel mai mic pret.

Operatiunea de inlocuire display Sony se poate face extrem de simplu si rapid daca ajungeti unde trebuie, cautati service-ul gsm cu cele mai multe recomandari. Aplicatiile care pot fi instalate pe telefonoul Sony si rulate sunt direct redate pe ecranul acestuia si din acest motiv aveti nevoie de o inlocuire a ecranului in cazul in care exista probleme la acesta.

La modelele Sony cel mai frecvent se sparge sticla si nu necesita schimbarea intregului ansablu lcd, touchscreen si geam, astfel costul manoperei va fi mult mai mic.

De la emulatoare Commodore 64, prin cele DOS apoi totul continua pana la SNES si PlayStation Portabil, este corect sa spunem ca Android este o platforma incredibila deoarece ne permite sa instalam si jocuri PC.

Da, noi va spunem ca este posibila rularea jocurilor Windows pe dispozitivul Android atat timp cat aveti instrumentul corect si sunteti dispusi la o munca putin mai complexa. Veti avea nevoie de CD-ul original al jocului pentru copierea informatiilor.

Inainte de a le instala trebuie sa stiti ca exista anumite limitari implicite asta chiar daca noi nu am avut probleme cu jocurile 2D incercate deja -Heroes of Might & Magic, Age of Empiers si Starcraft. Toate acestea au rulat excelent, insa banuim ca jocurile complexe 3D ne vor da putine batai de cap.

Dupa aceast mic rezumat este timpul sa trecem la treaba. In cele ce urmeaza va vom prezenta pas-cu-pas ceea ce trebuie sa faceti pentru a instala un joc
Windows pe telefonul mobil.

extragear

 

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa obtineti aplicatia adecvata pentru a instala jocuri PC. ExaGear este disponibila pe Google Play Store si il puteti descarca de acolo pe telefonul dvs. mobil Sony.

 

extragear1

 

Odata ce ExaGear a fost instalat, deschideti aplicatia. Fereastra aparuta va prezenta pasii pentru instalarea jocului, nu trebuie decat sa apasati pe un spatiu gol si va disparea. Acum conectati dispozitivul la computer si ar treubi sa gasiti un nou dosar “ExaGear”.

 

paste Intrati in folderul ExaGear pe dispozitiv si lipiti (paste) dosarul acolo. Deoarece Android-ul nu agreeaza fisiere .exe sunteti sunteti obligati sa faceti un simplu click pe da (yes). Aveti optiunea de a bifa “Do this for all files” si nu veti mai fi intrebat pe viitor acest lucru.

 

pastecoyDeoarece Heroes Of Might & Magic necesita CD-ul de fiecare data cand dorim sa ne jucam, iar noi evident ca nu putem face asta pe telefonul mobil, va trebui sa copiem continutul CD-ului. Trebuie sa ajungi în interiorul sau (click dreapta + Exploreaza / Open in new window pentru a vedea fișierele), selectați toate, și copiați-l în folderul Heroes3 tocmai creat în folder ExaGear pe dispozitiv.

Exagear1

 

 

Este timpul sa porniti aplicatia ExaGear din nou. De data aceasta, dupa incarcare va trebui sa redirectionati ceea ce vedeti in partea stanga. Nu trebuie decat sa faceti un click!

 

controlheliumDe indata ce apasati pe fisierul .exe se va deschide aceasta fereastra solicitandu-va sa selectati “controalele”. Acestea pot fi cumparate sau testate gratuit timp de cateva zile. Inainte de a merge mai departe este important sa intelegem ce sunt “controalele” in textul strategiilor ExaGear si de ce este necesar sa le achizitionati. Practic, exista doua tipuri de controale disponibile, Helium si Cuprum – fiecare folosit pentru tipul de joc pe care doriti sa-l jucati. Heliu este mai potrivit pentru Heroes Of M&M asa ca noi l-am folosit pe acesta. Multe alte jocuri cum ar fi Civilizations III, Panzer General 2 si Disciples 2 sunt ideale pentru acest tip de control.  In cazul in care detineti un Stylus Pen acesta nu poate fii decat un atu, de asemenea am incercat jocuri cu un mouse bluetooth si a functionat perfect.

copyed

 

Intelegerea pachetului de control o sa va ajute sa obtineti cele mai bune rezultate in jocul rulat. Acest ecran special ne precizeaza diferitele gesturi
pe care “Helium” le suporta.

 

 

heroes3

 

Dupa inchiderea ultimei ferestre ajungem la meniul principal al jocului. Enjoy ! :)