Ecran tactil sau tastatura qwerty?

Unul din principalele beneficii pe care il avem atunci cand achizitionam un telefon mobil cu touchscreen reprezinta comoditatea prin care il putem utiliza. Bineinteles ca este si mult mai sensibil la lovituri sau impacturi, insa de aceste probleme nu avem cum sa ne ferim. Putem achizitiona diverse componente online de pe www.magazingsm.ro unde cei de acolo detin un stoc in timp real si touchscreen-uri cu geam Nokia originale, de cea mai buna calitate. Deci, daca aveti nevoie de un touchscreen cu geam nokia lumia original pentru diverse modele 520,525, 640, etc. noi va recomandam sa apelati cu incredere.

Daca incepem sa dezvoltam acest subiect referitor la alegerea ideala, ecran tactil sau tastatura qwerty, probabil nu ne vom opri niciodata din scris sau vorbit. Noi am ales cateva argumente pro si contra pentru fiecare dintre ele si speram sa luati decizia cea mai buna atunci cand aveti nelamuriri vis-a-vis de aceste tipuri de telefoane mobile.

Argumente pro – touchscreen

  • Experienta utilizarii unui telefon cu un afisaj de mari dimensiuni iar acest lucru ne duce cu gandul la navigarea pe internet, vizionarea clipurilor video pe youtube sau voyo sau jocurile de care ne putem bucura in drum spre birou.
  • Usurinta cu care putem manevra aplicatiile sau taburile deschise in browser.

Argumente contra

  • Sensibilitatea materialului din care acesta a fost creat, se poate fisura la cel mai mic impact sau lovitura.
  • In majoritatea cazurilor nu poate fi utilizat daca avem mainile ude, murdare, etc.

Argumente pro – tastatura qwerty

  • Rapiditatea prin care putem scrie mesaje si multe alte texte care ne sunt utile.
  • Cel ma mai mic impact nu presupune si defectarea tastaturii.

Argumente contra

  • Un telefon cu o asemenea componenta nu poate beneficia si de un touchscreen de mari dimensiuni.

La fel cum va precizam si mai sus, lista poate continua la nesfarsit dar intotdeauna trebuie sa luati in calcul si brand-ul de la care cumparati dispozitivul, Nokia, Apple, Samsung, etc. Cele mai cunoscute vor aduce dupa sine si o lunga durata de utilizare, deci nu va trebui sa investiti bani suplimentari in acesta.