Jocuri pentru iPhone

Tehnologia avanseaza odata cu trecerea anilor si sistemele de operare sunt din ce in ce mai solicitante pentru telefoanele mobile. Din numeroasele probleme care pot sa apara la dispozitivele noastre una din cele mai frecvente o reprezinta spargerea ecranului si odata cu aceasta defectiune va trebui sa apelam la un Service GSM autorizat pentru o inlocuire display iPhone . Nu trebuie sa va faceti griji pentru modul in care va arata iPhone-ul dupa inlocuirea display-ului deoarece un specialist stie ce are de facut.

Nu uita sa iei in calcul diversele recomandari ale prietenenilor sau chiar necunoscutilor de pe retelele de socializare atunci cand te hotarasti sa inlocuieste display-ul iPhone-ului si ca un mic sfat pe care ti-l putem da este sa nu alegi orice Service GSM iPhone din Bucuresti deoarece multi nu dau dovada de seriozitate si profesionalism.

De multe ori suntem nerabdatori sa reparam telefonul iar asta ne face sa luam decizii pripite in privinta service-urilor gsm alese. In general, adolescentii sunt cei care utilizeaza cel mai des iPhone-ul pentru numeroasele aplicatii din app Store sau jocuri care sa le tina timpul ocupat. Persoanele de varsta a 2a si a 3a prefera jocurile de logica sau in cele mai multe cazuri se relaxeaza la un film pe youtube sau voyo.

Avem cateva jocuri interesante pe care dorim sa vi le prezentam si speram sa le incercati in timpul dumneavoastra liber sau chiar in drum spre birou. Enjoy :) !

 

1Sneaky Sneaky a captat atentia cu stilul sau dragut, simpatic vizual si merge pe linia jocurilor tactice “stealth”. Ce implica jocul?

Sunteti un hot care trebuie sa se ascunda si asteptati momentul atacului, povestea invartindu-se in jurul unei comori care a fost furata initial.

 

2Magazine Mogul. Kairsoft`s si-au castigat un nume in lumea jocurilor de buzunar iar cel mai recent dintre acestea “Magazine Mogul”, este un altul extrem de bine structurat care te provoaca sa creezi si conduci o redactie a unei reviste.

Cu cat numarul cititorilor va creste cu atat veti obtine mai multe caracteristici si chiar sprijin de la autoritatile locale pentru luarea deciziei corecte in urbanism.

Cele mai multe se pot descarca gratuit si nu necesita prea multe resurse din partea telefonului. Cu aceste mici jocuri ne putem delecta sau chiar ocupa timpul atunci cand este necesar.