Reparatii iPad

Tocmai ti-ai achizitionat o tableta iPad si i-ai spart geamul ? Nici o grija, exista foarte multe service-uri gsm care se pot ocupa de schimbarea ecranului. Preturile pot sa difere in functie de complexitatea reparatiei.

Cei de la ServiceGSM.ro au cel mai mic pret la manopera de inlocuire a touch -ului sau display-ului pentru toate tabletele iPad 2,3,4 5, Air 2, iar pe langa acest beneficiu vi se ofera si garantie la produsul inlocuit. Interesant, nu? Pentru reparatii tablete iPad, vi-i recomandam cu incredere!

In general, touchscreen-ul care se asambleaza deasupra lcd-ului este cel mai sensibil deoarece toate socurile sunt absorbite de acesta. Cand doriti reparatii la tablete iPad, va trebui sa stiti ce anume trebuie inlocuit, sticla sau display-ul.

Dupa o investigare amanuntita a ecranului, service -ul gsm din Bucuresti se va ocupa si de operatiunea de inlocuire display iPad 1, 2, 3, 4, 5 sau in cel mai rar caz al intregului ansamblu lcd si digitizer. Pretul poate sa difere in functie de componentele inlocuite si durata reparatiei.

Componentele pentru majoritatea tabletelor iPad sunt destul de usor de gasit doar ca autenticitatea lor ne cam pune semne de intrebare. Cu totii ne dorim ca piesa schimbata sa fie originala si de cea mai buna calitate, insa de unde achizitionam astfel de produse?

Cei de la MagazinGSM.ro detin un adevarat stoc pentru componentele si accesoriile iPad iar preturile extrem de scazute i-au facut sa fie apreciati in intreaga tara. Sunt importatori directi iar stocul lor este in timp real, acest lucru insemana ca piesele se afla fizic la sediul lor si nu trebuie sa asteptati saptamani sau chiar luni de zile pentru o precomanda.

Pentru anumite neplaceri, cum ar fi spargerea sau ecranului tactil, exista foarte multe solutii. Husele sau geamurile de protectie ne pot scapa tableta nevatamata in urma anumitor socuri sau lovituri.

Inca de la prima generatie iPad, compania Apple ne-a incantat cu dispozitivele lansate incercand sa avanseze odata cu trecerea anilor. Nu doar smartphone-urile au avut vanzari record ci si aceste tablete extrem de apreciate in randul consumatorilor.

Daca sunteti o persoana ocupata si timpul nu va permite sa va deplasati la vreun service gsm pentru reparatia ipad-ului, noi va punem la dispozitie un serviciu unic in Romania si anume “ServiceGSM in toata tara”. Cum functioneaaza? Simplu… nu trebuie decat sa ne contactati telefonic si sa lasati totul in grija noastra, curierul va ridica si preda tableta iPad direct de la domiciliul dvs. iar noi ne vom ocupa de reparatie. Astfel, schimbarea sticlei, touch-ului sau chiar a ecranului complet, nu va mai fi o bataie de cap!