Reparatii iPhone

Reparatii Telefoane iPhone

De foarte multe ori afisajul iPhone-ului 4s, 5s, 6 6s Plus, 7 7 plus, 8 8 plus sau iPhone X se poate sparge daca nu suntem atenti atunci cand il folosim sau pur si simplu nu i-am achizitionat un accesoriu de protectie. Nu trebuie sa va faceti griji pentru aceste reparatii iPhone, repesctiv inlocuire display, touch sau geam deoarece este procedura destul de simpla pe care specialistii din service -urile gsm din Bucuresti o intalnesc zi de zi.

La unele modele de iPhone se poate sparge doar geamul si reparatia nu necesita o inlocuire a display-ului sau touchscreen-ului. Insa, in cele mai multe cazuri defectiunea apare la digitizer sau ecran si atunci va trebui sa inlocuiti toti ansamblul care afiseaza datele trimise de celelalte componente hardware, deci este necesar un display cu touchscreen si geam pentru iPhone 4s, 5 SE sau 6 Plus. Cel mai mic pret pentru acest produs se poate gasi pe diverse site-uri de e-commerce iar unul dintre ele este MagazinGSM.ro.

Odata ce ati achizitionat piesa, nu va ramane decat sa cautati un ServiceGSM.ro de specialitate care sa asigure aceste reparatii la telefoane iPhone. In general, timpul aproximativ pentru reparatia de inlocuire display iPhone 4s, 5s, 6 6s Plus, 7 7 plus, 8 8 plus sau iPhone X este de 20 minute si nu are un pret foarte mare. Dupa montajul lcd-ului, telefonul trebuie sa functioneze perfect si sticla sa nu prezinte urme de zgarieturi.

Dispozitivele comercializate de compania Apple sunt printre cele mai performante dar si cele mai scumpe de pe piata. Majoritatea defectiunilor pot fi remediate extrem de rapid si nu necesita o investitie serioasa din partea dumneavoastra. Va punem la dispozitie operatiuni de reparatii telefoane iphone, prinre care inlocuire camera, home button, senzor de lumina, antena, buzzer, conector SIM, display, microfon, carcasa, touchscreen, ecran, display, etc. iPhone… la cele mai mici preturi de pe piata.  In cele ce urmeaza veti gasi cateva din serviciile pe care noi vi le oferim, si tinem sa va precizam ca beneficiati de factura si garantie pentru componentele schimbate!

Acumulatorul reprezinta motorul device-ului si din acest motiv trebuie sa fim foarte atenti cand incepe sa dea semne de nefunctionalitate. Cum ne dam seama ca acesta trebuie schimbat? Simplu … autonomia scazuta sau marirea lui in dimensiuni reprezinta doua din cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de schimbarea lui. Pentru orice reparatie sau schimbare a unui acumulator iPhone nu trebuie sa va faceti griji deoarece aceasta operatiune nu este una foarte complicata.

Deci, nu trebuie sa va schimbati telefonul daca apar probleme ci doar sa apelati service-ul gsm potrivit care sa se ocupe de remedierea lor. Nu va recomandam sa demontati telefonul pentru a incerca sa-l reparati singuri deoarece sunt mari sanse sa aduceti si alte defectiuni dispozitivului. Cel mai bine lasati specialistii sa se ocupe de aceste operatiuni.

Cand vine vorba despre reparatii la telefoane iPhone incepem sa ne facem tot felul de ganduri referitoare la costuri sau la componentele inlocuite. Cele mai frecvente intrebari pe care le ni le punem sunt in marea majoritate a cazurilor despre autenticitatea piesei pe care o achizitionam, si daca constructia sa este de aceeasi calitate ca cea de pe telefon.

Multe din defectiunile iPhone-ului le cauzam chiar noi si asta pentru ca nu alegem sa protejam telefonul corespunzator. Accesoriile ii pot prelungii durata de viata si in cele mai multe cazuri va scapa de cheltuieli imprevizibile. Cateva zgarieturi sau lovituri pot face telefonul sa arate destul de inestetic, deci? De ce sa nu incercam prevenirea lor?

Avand in vedere ca telefonul este unul din cele mai utilizate dispozitive din lume devenind indispensabil pentru marea majoritate a oamenilor consideram ca este necesar sa il pastram in cele mai bune conditii atat timp cat putem face asta. In caz contrar, exista solutii pentru orice problema si noi va stam la dispozitie!