Reparatii LG

Reparatii Telefoane LG

Intotdeauna cand luam decizia de a ne achizitiona un telefon mobil de ultima generatie nu luam in considerare si defectiunile care pot sa apara la ecranul acestuia. Spargerea display-ului sau touchscreen-ului sunt doua din cele mai frecvente defectiuni pe care service-urile gsm le intampina.

Pretul manoperei de inlocuire poate sa difere in functie de complexitatea problemei. Trebuie sa tineti cont ca intotdeauna operatiunea de schimbarea a unei sticle, lcd sau digitizer va fi mai putin costisitoare decat a unui ansamblu complet display cu touch si geam. Oricum, pentru orice inlocuire display LG exista preturi diferite. Aceste reparatii la telefoanele LG trebuiesc facute de o persoana pregatita in domeniu.

Pentru specialisti, inlocuirea display-ului este o operatiune destul de simpla si durata montajului nu depaseste un sfert de ora. Cei de la ServiceGSM.ro detin si un stoc in timp real pentru componentele inlocuite, iar acest lucru nu poate decat sa va bucure deoarece nu trebuie sa asteptati saptamani sau chiar luni de zile pentru o precomanda a piesei de care aveti nevoie. Pentru diverse reparatii telefoane LG, printre care inlocuire display,  touch sau geam, se face pe loc si nu necesita vreun efort suplimentar din partea dvs.

Datorita socurilor pe care telefonul le poate receptiona exista o probabilitate destul de mare ca sticla sa se sparga prima deoarece aceasta este lipita de touch. Astfel, digitizerul si lcd-ul sunt protejate si nu necesita schimbarea lor. Pe langa acestea, componente precum -buzzerul, casca, butoanele, antena wi-fi, mufa de incarcare si multe altele se pot deplasa si telefonul nu va mai functiona in parametrii normali.

Dupa o investigare amanunta a telefonului, un specialist gsm va poate pune un diagnostic telefonului urmand sa luati o decizia in privinta acestuia. De cele mai multe ori pretul mic al montajului este destul de atractiv si nu stam mult pe ganduri.

Mare atentie la autenticitatea pieselor schimbate deoarece smartphone-ul LG va poate crea probleme odata cu trecerea timpului. Factura si garantia sunt doua aspecte importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un service gsm sa va repare dispozitivul.

Cand trebuie sa apelati la un specialist pentru a va repara smartphone-ul? Chiar daca la acesta nu apar defectiuni de natura fizica, display-ul poate sa nu mai afiseze sau ecranul tactil sa nu mai raspunda la comenzi. Acestea sunt doua indicii ca trebuie sa cereti ajutor de specialitate.

Nu va recomandam sa nu dezasamblati device-ul deoarece ii puteti provoca si alte defecte majore iar costul reparatiei va creste considerabil. De ce sa nu lasam noi totul in grija unei persoane pricepute luand in calcul costurile extrem de mici pe care le percepe?