Reparatii Samsung

Reparatii Telefoane Samsung

Avem la dispozitie o gama larga de telefoane mobile atunci cand dorim sa achizitionam unul Samsung. De la modele high-end cu specificatii tehnice impresionante pana la unele middle a caror performante se ridica mult peste nivelul asteptarilor iar pretul de achizitie este pe bugetul tuturor.

Indiferent de smartphone-ul pe care il alegem la acesta pot aparea mici probleme pe durata utilizarii. Spargerea display-ului sau a touchscreen-ului este cea mai frecventa defectiune la care ne putem astepta. In general se intampla din cauza neatentiei noastre si trebuie sa apelam la un ServiceGSM.ro pentru remedierea sa.

La modelele Samsung Galaxy J5, A5, J1, A3, S6 , S7 Edge Plus  se poate sparge doar sticla si nu suntem nevoiti sa achizitionam un ansamblu complet care sa contina display, touchscreen si geam. Samsung ne ofera si alte alternative cum ar fi inlocuirea fiecarei componente in parte lcd, digitizer sau sticla si acest lucru nu poate decat sa ne bucure pentru ca pretul reparatiei va fi mai mic.

Inainte de toate va trebui sa apelam la un Service GSM de specialitate pentru a ne pune un diagnostic telefonului. Dupa ce acestia si-au dat cu parerea putem sa achizitionam ecranul ca mai apoi sa-l montam. Desigur, orice reparatie de inlocuire display cu touchscreen Samsung Galaxy J5, J3, J1, S6 S7 Edge trebuie facuta doar de specialisti indiferent de pretul pe care acestia il cer. Sfatul nostru este sa nu va apucati singuri sa inlocuiti display-ul, touchscreen-ul sau sticla deoarece puteti sa-i aduceti smartphone-ului defectiuni foarte grave.

Inlocuirea/schimbarea unui acumulator/baterie la noile modele telefoane samsung se executa prin procsul de desfacere a aparatului, operatiune ce nu este deloc usoara. Noi va oferim si acest proces de montare acumulator/baterie pentru orice model telefon samsung.

Ecranul tactil este foarte sensibil si trebuie sa-l folosim ca atare. Putem lua in calcul si geamurile de protectie care sunt destul de apreciate in ziua de azi. Acestea va pot scapa de eventualele costuri suplimentare care pot aparea odata cu schimbarea lcd-ului sau digitizerului.

Desigur, pretul pentru o singura componenta inlocuita este mult mai mic decat pentru ansamblul complet ecran, digitizer si sticla dar acest lucru il aflati doar dupa ce apelati la un service gsm care sa va poata diagnostica telefonul.

In decursul anilor compania Samsung a lansat telefoane pentru diversele activitati ale consumatorilor, incepand de la dispozitve cu tastaturi numerice, apoi qwerty, si, iata, acum folosim touchscreen-uri care raspund la comenzi tactile. Culorile pe care un astfel de lcd le poate afisa ne ofera experiente unice atunci cand utilizam smartphone-ul.

In perioada care urmeaza ne asteptam ca dimensiunile ecranelor sa creasca din ce in ce mai mult, si sa ne bucuram de display-uri cu rezolutii Quad HD. Exista cateva pe piata insa majoritatea lor au preturi pe masura performantelor. Ne asteptam ca si celalalte branduri de renume din industria telefoniei mobile sa ia exemplul celor de la Samsung si sa ne impresioneze prin lcd-urile device-urilor.

Probabil ca odata cu concurenta preturile vor scadea si ne vom putea permite cu totii un asemenea telefon mobil. Credem ca in maxim 2 ani de zile majoritatea consumatorilor vor avea un dispozitv cu rezolutie Quad HD.