Reparatii Sony

Reparatii Telefoane Sony

Probabil am auzit cu totii despre probleme care pot aparea la smartphone-urile Sony. Cele mai frecvente reparatii la telefoanele sony sunt spargerea display-ului sau touchscreen-ului si aceasta poate aparea doar din pricina neatentiei noastre. Remedierea acestei defectiuni este extrem de simpla daca apelam la un ServiceGSM.ro autorizat care sa se ocupe de inlocuirea display-ului Sony sau a ansamblului complet lcd si digitizer.

Cum alegem acel service gsm care sa sa ne inlocuiasca display-ul la telefonul Sony? In majoritatea cazurilor, pentru reparatii telefoane Sony mergem pe recomandari si este o alegere destul de buna. Pentru o echipa de profesionisti orice inlocuire display Sony nu dureaza mai mult de 20-30 minute.

Atunci cand apar diverse probleme la telefon, multi dintre noi alegem sa cumparam unul nou in locul unei reparatii. Prin schimbarea geamului putem economisi niste sume considerabile de bani iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure.

Desigur, putem evita aceste neplaceri cu ajutorul unor accesorii de protectie care sa ne protejeze geamul telefonului. Spargerea sau craparea digitizer-ului va fi imposibila cu o husa sau un geam de protectie. Pretul acestora sunt destul de mici daca le raportam la costul de reparatie a geamului, lcd-ului sau touch-ului.

La toate dispozitivele Sony, sticla montata peste touchscreen este si cea mai sensibila. Pretul acesteia creste sau scade in functie de modelul telefonului pe care il detineti. Aceasta protejeaza celelalte componente ale ecranului dar la unele impacturi mai dure, spargerea ansamblului complet display, touch si geam este inevitabila.

Chiar daca ne convine sau nu, aceste momente apar in decursul utilizarii unui telefon si nu trebuie sa ne sperie. Orice defectiune poate fi remediata atunci cand ajungem unde trebuie si recomandarile sau feedback-urile pozitive sunt solutia ideala.

Piesele inlocuite la ServiceGSM.ro sunt originale si de cea mai buna calitate. Garantia manoperei si a componentei inlocuite ne ofera un plus de incredere atunci cand apelam la ei.

Nu doar preturile mici ne atrag catre acestia ci si seriozitatea sau profesionalismul de care au dat dovada. Majoritatea clientilor care au pasit pragul sediului, au plecat cu un zambet de multumire si cu gandul ca vor revenii ori decat ori vor avea nevoie.

Mai nou, acestia au pus la dispozitie un serviciu unic in tara numit “ServiceGSM in toata Romania”. Prin intermediul acestuia va puteti repara telefonul fara a fi nevoiti sa depuneti un minim de efort. Curierul seĀ  ocupa de ridicarea si predarea telefonului Sony direct de la domiciliu iar ei de reparatie. Simplu, comod si rapid!

Deci, recomandarea noastra este sa va reparati telefonul, nu sa il inlocuiti! Argumente pro sau contra sunt si vor exista, insa costurile pentru achizitionarea unui dispozitiv nou sunt mult mai mari.