Telefonul mobil ne afecteaza creierul?

Problemele de sanatate sunt extrem de importante in viata fiecaruia la fel ca si defectiunile telefonului nostru mobil, insa din fericire la acesta se pot remedia mult mai rapid si simplu doar apeland la un service gsm. Sa presupunem ca dorim o reparatie de inlocuire display cu touchscreen Samsung, ce implica acest lucru? Nimic special, doar sa gasim service-ul gsm profesionist care sa ne ajute in aceasta privinta. Aceasta reparatie de inlocuire a display-ului cu touchscreen la orice telefon Samsung este extrem de simpla pentru un specialist.

Un telefon mobil Samsung a carui ecran fost spart ne poate afecta atat sanatatea fizica, cat si cea psihica. Sumele mari pe care multe din service-urile gsm le cer pentru operatiunea de inlocuire display cu touchscreen la telefonul Samsung va pot indispune sau chiar crea depresii.

Specialistii au ajuns la concluzia ca vorbitul la telefon ne poate afecta creierul si suntem predispusi la catre afectiuni neurologice cum ar fi accidentul vascular cerebral sau tulburari psihice, de la dependenta de alcool pana la depresii sau stari anxioase.                 De ce apare accidentul vascular? Deoarece prin convorbirile telefonice o anumita zona a creierului nu mai primeste sange in cantitati corespunzatoare.

Radiatia pe care display-urile sau touchscreen-urile telefoanelor mobile Samsung o emit, poate dezactiva bariera de siguranta din organism care protejeaza creierul de substantele nocive din sange. Este pentru prima data cand oamenii de stiinta au folosit celule de la vase de sange uman si nu de la animale cum se obisnuia, aducand mai aproape adevarul despre utilizarea pe termen lung a telefonului mobil.

In ciuda milioanelor de dolari cheltuiti pentru cercetarile din ultimul deceniu, complicatiile care pot sa ne afecteze sanatatea din pricina utilizarii pe termen lung sunt inca neclare. Cel mai mare studiu britanic, condus de Sir William Stewart ne-a demonstrat ca nu exista nici un risc la fel cum si Institutil National al Cancerului din America nu a putut gasi vreo legatura intre utilizarea mobila si cancerul la creier. Insa cel mai recent studiu de radiatii si Autoritatea de Siguranta Nucleara din Finlanda (casa
gigantului producator de telefonie mobila Nokia) a constatat ca o ora de radiatii mobile pot declansa potentiale schimbari daunatoare celulelor umane.

Temerile cu privire la siguranta dispozitivelor sunt aduse in instanta prin diverse tari precum SUA sau Marea Britane unde procesele impotriva Vodafone au sustinut vatamare corporala, inclusiv cancer la creier. Compania ne-a dezvaluit intr-un raport recent ca este citata doar in patru procese.